TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TRIBE   

TWO SPIRIT TRIBE

We komen samen met een groep gelijkgestemden, waar je gehoord en gezien wordt en je vrij kan exploreren met hoe JIJ tevoorschijn wilt komen als je alle kaders even helemaal los mag laten.

Er zijn bijzondere ontwikkelingen gaande op het vlak van inclusiviteit en diversiteit. Echter als we kijken naar de huidige maatschappij dan zijn er voor de mensen die zich geen cisman of -vrouw voelen weinig rolmodellen. In andere culturen, zoals bij de Native Americans, was het vroeger zo dat wanneer iemand met een vrouwelijk geslacht zich mannelijk voelde of andersom, diegene juist geëerd werd en een bijzondere plek kreeg binnen de stam: als verbinder van het mannelijke en het vrouwelijke, degene die de brug kon maken. In de Westerse cultuur wordt een écht vrouwelijke man of mannelijke vrouw over het algemeen eerder als buitenstaander gezien. Als ‘Two Spirit’ krijg je dus snel te maken met eenzaamheid, een gevoel iets als enige te ervaren, onbegrip en vervreemding.

Dit maakt dat het extra belangrijk is om als Two Spirits met elkaar te verbinden en weer iets van bekrachtiging te gaan ervaren in alle openheid en vrijheid van een veld van begrip, je thuis voelen, op je gemak zijn en vrij om jouw unieke kleur en vorm aan te nemen. Hierom worden er maandelijks Two Spirit Tribe gatherings georganiseerd. We komen samen met een groep gelijkgestemden, waar je gehoord en gezien wordt en je vrij kan exploreren met hoe JIJ tevoorschijn wilt komen als je alle kaders even helemaal los mag laten.

Hierbij maken we gebruik van deelcirkels, dans, contactoefeningen en lichaamsgericht werk.

De eerstvolgende gathering is op zondagmiddag 17 maart van 13:00 tot 17:00 op de Bronhoeve in Cothen (Praktijkruimte de Stroom), kijk voor meer informatie op:

https://hipsy.nl/event/44298-two-spirit-tribe-gathering-gendertotaal