BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING  

BEGELEIDING INDIVIDUEEL

Zijn er vraagtekens bij jou rondom het onderwerp gender, de mannelijk- en vrouwelijkheid in jezelf en/of de werkelijke stroom van je levensenergie? Dan ben je heel erg welkom bij mij voor een individueel begeleidingstraject.

In dit traject gaan we op ontdekkingstocht naar hoe jij tevoorschijn komt als je steeds dichter bij je kern komt en welke delen misschien nog blokkeren om je volledige zelf te leven. Dit zal geen vastomlijnd traject zijn, aangezien we juist los willen raken van vastgeroeste kaders. De duur en vorm van het traject zal afgestemd zijn op jouw persoonlijke vraagstukken rondom gender. Misschien is er nog een heleboel te ontdekken voor je of misschien wil je simpelweg in alle veiligheid tevoorschijn komen als degene die er vanbinnen altijd al geleefd heeft en is puur het verbinden vanuit deze plek al ontzettend waardevol. Waar je ook bent op jouw pad en hoe je ook tevoorschijn komt (jong, oud, cis, trans, non-binair) je bent welkom zoals je bent met de vraag die nu voor jou leeft.

 

Via e-mail of telefoon kan je contact opnemen, wanneer jouw hulpvraag aansluit dan plannen we een eerste sessie in van een uur en dan kijken we van daaruit verder.

De begeleiding heeft een basis van coaching in gespreksvorm met mogelijk ondersteuning van lichaamsgericht en energetisch werk.

TARIEVEN

  • Sessie van 1 uur = €55,-
  • Sessie van 1,5 uur = €75,-
  • Sessie van 2 uur = €95,-

BEGELEIDING SCHOLIEREN

Specifiek de middelbare school is een heel precaire tijd. Een kind zit in een systeem waar je weinig keuzevrijheid in hebt, over het algemeen niet veel eigenheid in kwijt kan en waar veiligheid door ‘erbij te horen’ een belangrijke rol speelt. Zo bepaalt de ‘peergroup’ vaak wat wel en niet oké is en dus hoe vrij een kind mag zijn. De nieuwe generatie is steeds meer vrijdenkend, dat is hartstikke fijn. Toch is het een kwetsbare plek om vraagtekens te hebben met betrekking tot je eigen genderidentiteit wanneer je in een omgeving bent waar je je niet per definitie thuis voelt of op je gemak – en er door velen naar je gekeken wordt en meningen worden gevormd.

Het blijkt dat er relatief veel scholieren zijn die vastlopen in het gendervraagstuk en zichzelf vanuit veiligheid naar de achtergrond werken en met minder levenslust tevoorschijn komen. Ben je een mentor, zorgverlener of ouder van een kind met vraagstukken op dit vlak? Dan ben je welkom om een bericht te sturen en vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden. Wellicht kan ik een keer op school of thuis langskomen voor ondersteuning in deze zoektocht.

Gelukkig is het lang niet altijd het geval dat kinderen zichzelf min of meer onzichtbaar gaan maken en worden kinderen op sommige plekken juist geaccepteerd, geëerd en gezien om hun diversiteit. Ook dan is iemand met vragen uiteraard nog steeds welkom.

BEGELEIDING ORGANISATIES

Het komt regelmatig voor dat organisaties zijn vastgeroest in heteronormatieve structuren, waardoor lang niet altijd iedereen zich even welkom en op diens gemak voelt. Wanneer er wel een ‘ja’ is voor inclusiviteit, kan het fijn zijn om een extern en ervaren oog mee te laten kijken naar de huidige vorm. Denk hierbij voornamelijk aan alle achterhaalde vormen waarbij mannen en vrouwen expliciet gescheiden worden van elkaar zowel in geestelijke, fysieke als materiële zaken.

Ben je verwant aan een organisatie waar inclusiviteit een grotere rol mag spelen? Wil je samen op onderzoek uit over welke veranderingen en/of toevoegingen plaats mogen vinden binnen de organisatie om dit te bereiken? Stuur me een bericht en dan kijken we samen wat ik voor je organisatie kan betekenen.